Ajankohtaista

  • ISOjoulu seurakuntatalolla ke 19.12.klo.18. Tämä kaikkien isosten, kerhonohjaajien ym. seurakunnan nuorisotyössä hengailevien tai aikoinaan hengailleiden yhteinen joulujuhla on perinteiseen tapaan jättinyyttäri-hengessä. Voit halutessasi ottaa mukaan vähän jotain herkkua yhdessä jaettavaksi. VAROITUS! Sisältää joululauluja, leikkimistä sekä jouluevankeliumin seimen äärellä. Voi aiheuttaa vakavaa joulumieltä sekä suupielten nykimistä.
  • Nuorisotyön viikkotoiminta on joulutauolla. Kirsi lomalla 22.12.-6.1.
  • Nuorten joululeiri Törmälän tilalla 14.-16.12. Leiri on tarkoitettu yli 14-vuotiaille ja sitä vanhemmille. Leirin hinta on 30€. Ilmoittautuminen on päättynyt, mutta Kirsiltä voit kysyä, mahtuisiko vielä mukaan. Voi olla, että joulu tulee ilman joululeiriäkin, mutta miksi ottaa riski!? 😀
  • Taizé-matkainfo NuorisoNurkassa pe21.12. klo.19. HUOM! Matka on Limingan seurakunnan isoskouluttajien koulutusmatka, mutta mukaan voi lähteä muutkin liminkalaiset 17-29-vuotiaat omin kustannuksin. HUOM!Pari paikkaa on vielä vapaana jollekin, joka tahtoo viettää pääsiäisen 2019 Taizéssa. Saavu paikalle tai kysy lisää Kirsiltä tai Ollilta.
  • Seuraa meitä FB.ssa:Limingan seurakunnan nuoret ja Instagramissa: limingan_seurakunnan_nuoret

 

 

Vastaa