Ajankohtaista

  • Pääsiäisyön valvojaiset on tarkoitettu tänä vuonna 16 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille nuorille. Valmistelemme ensin yhdessä pääsiäisyön messun. Vietämme messua yhdessä muun seurakunnan kanssa. Messun jälkeen tarjolla on yöpalaa. Jatkamme ilonpitoa kirkossa aamuun asti, leikkien, laulaen, pelaten jne. Valvojaiset päättyvät perinteiseen pääsiäismunien etsintään. Valvojaiset ovat maksuttomat. Ilmoittaudu 20.3. mennessä täällä.
  • Isoshaku kesän leireille on alkanut. Isoshaku kestää maaliskuun ajan ja lomake siihen löytyy isostoiminnan-sivulta. Hakea voivat kaikki liminkalaiset koulutetut ja koulutusta parasta aikaa käyvät isoset. Lisää ohjeita sekä leirien aikataulut ilmoittautumislomakkeella.
  • Nuorten gospelbändiä vetää nuorisopastori Olli Seikkula. Bändi sopii keskenään kokoontumisistaan, joten jos haluat mukaan tai ainakin haluaisit tutustua toimintaan, niin ota yhteys Olliin.
  • Olemme myös FaceBookissa nimellä Limingan seurakunnan nuoret. Liity jäseneksi ja saat kutsun kaikkiin kekkereihimme! Tai seuraa meitä instagramissa: limingan_seurakunnan_nuoret.

 

 

Vastaa