Rippikouluretki Kokkokospeliin

Hei rippikoululainen!

Teemme retken Kokkokospeliin perjantaina 27.1. Retki kuuluu rippikoulun ohjelmaan ja on rippikoululaisille ilmainen. Tässä kirjeessä on sinulle ja vanhemmillesi tärkeää tietoa retkestä.

Kokkokospel on Kempeleen seurakunnan järjestämä gospel-tapahtuma Kempeleessä, Kokkokankaan seurakuntakeskuksessa. Menemme sinne yhdessä linja-autoilla siten, että kaikki matkustavat oman rippikouluryhmänsä kanssa.

Kokoontuminen seurakuntatalon pihalle klo.18.00 ja Tupoksen Salelle klo.18.20. Ole ajoissa paikalla!

Konsertissa esiintyvät Melina Keränen sekä Mikaveli (www.ohjelmakristalli.com/musiikki/mikaveli). Esiintyjien välissä on pieni iltapala. Konsertin jälkeen on gospelmessu, johon osallistutaan oman rippikouluryhmän kanssa. Ilta päättyy n. klo.22.00. Olemme seurakuntakeskuksessa koko ohjelman ajan. Tapahtuma on savuton ja päihteetön.

Kotimatkalle lähdemme samaa reittiä kuin tullessa ja olemme Tupoksessa n. klo.22.20 ja seurakuntatalolla n.klo.22.35, riippuen siitä, miten ripeästi pääsemme lähtemään.

Huom! Matkoja ei ole mahdollista tehdä omin kyydein vaan lähtö- ja paluupaikkoina ovat Tupoksen Sale ja seurakuntatalo. Retkelle osallistuvat kaikki Limingan seurakunnan rippikouluryhmät ja näin pystymme paremmin huolehtimaan jokaisen turvallisuudesta ja kontrolloimaan osallistumista tapahtumaan.

Retkellä on mukana ohjaajia kaikista rippikouluryhmistä. Mikäli sinulla tai vanhemmillasi on kysyttävää retkestä, voit ottaa yhteyttä omiin ohjaajiisi. Heidän yhteystietonsa löydät info-lapusta, jonka olet saanut rippikoulurallissa.

Nähdään pe 27.1. klo.18 seurakuntatalolla tai klo.18.20 Tupoksen Salella!