Sattuipa nälkäiselle suomalaistytölle kerran Kölnissä

Hallo ja lämpimät terveiset Kölnistä!

Voisin sanoa, että täällä sitä ollaan isolla kirkolla, suuren ja komean Kölnin tuomiokirkon juurella. Vaikka se kaunis ja upea onkin, eihän sitä kuitenkaan voi verrata vaikkapa Limingan kirkkoon, jonka sympaattista vaivaisukkoakin on välillä ehtinyt olla jo ikävä.

Ihmeellisen hyvin seurakuntablondi on täällä Saksassa jo tähän saakka pärjäillyt. Eksyäkään en ole ehtinyt kuin ehkä noin kymmenen kertaa ja ajellut metrolla väärään suuntaan. Mutta sillä tavoin tulee kaupunki hyvin tutuksi.

Läksiäisissä saamani survivor-paketti on ollut jo suureksi hyödyksi. Hienoa esiliinaa olen esitellyt ylpeänä kaikille vierailleni. Sen saamista tomaattikastike-tahroista päätellen spaghetti bolognesea on tässä pappilassa tarjoiltu usein ja kaikki vieraani ovat jopa sitä syötyään säilyneet hengissä.

Isoset olivat lähtiessäni kovin huolissaan, kuinka nyt Saksassa pärjään, kun Hesburger ei tarjoa megamättömahdollisuutta täällä uudella kotiseudullani. Minulla onkin teille iloista kerrottavaa!

Jo toisena päivänäni täällä Kölnissä, kävelyretkellä uuteen kotikaupunkiin tutustuessa, silmiini loistaen osuivat tutut, punaiset kirjaimet. Kylläpä tuli kotoinen olo! Nyt voitte huokaista helpotuksesta, Hesburgerilla voi aina käydä lieventämässä koti-ikävää.

Kyllä, niin se on, että jotkut asiat elämässä muuttuvat, mutta ruokahalu – se säilyy aina.

Herkullista kesää kaikille ja taivaan Isän siunausta!

Tavataan kirkolla

AM

Vastaa